• Lyžiarsky výcvik

            Do fotogalérie bol pridaný nový album Lyžiarsky výcvik.

            V dňoch 14.1-18.1. 2022 sa naši deviataci a ôsmaci zúčastnili základného lyžiarskeho výcviku dochádzkovou formou v PARK SNOW Donovaly. Po absencii z minulého roku, sme sa potešili aspoň takejto forme, pretože sú to zážitky, ktoré ostávajú v nás celý život. Potrebná socializácia, súdržnosť, ohľaduplnosť, ktoré sa vytratili. Po neistom a roztrasenom začiatku sa celkom pekne všetci chytili. Tí, čo lyže videli len na obrázku, ku koncu týždňa samostatne zlyžovali niekedy krkolomný terén. Tí, ktorí už s lyžovaním mali skúsenosť, sa snažili odstraňovať nedostatky a zdokonaľovať techniku aj sa odvážili na terén, na ktorí si zo začiatku netrúfali. Počasie nás ničím neprekvapilo, od cukríkovej oblohy cez hmlu, vietor a dážď. Za ten krátky čas snažili sme sa im priblížiť, ukázať, to čo by potom mali samostatne trénovať.

            Sme radi, že sa nikomu nič nestalo a zvládli sme to ako vždy na výbornú!

             

          • Maskot zimnej olympiády

            Do fotogalérie bol pridaný nový album Maskot zimnej olympiády.

            ŠKD v spolupráci s p.uč Kuzmovou sa zúčastnil výtvarnej súťaže poriadanej CVČ pod názvom "Maskot zimnej olympiády". Všetky práce našich detí boli originálne a veľmi pekné.

            V kategórii pre 3.ročník zvíťazila Dominika Hajdáková v konkurencii 71 maskotov.

            V kategórii pre 4.ročník sa umiestnila Laura Koštialová na 2.mieste v konkurencii 40 maskotov.

          • Básničky o zime

            Do fotogalérie bol pridaný nový album Básničky o zime.

            V mesiaci január žiaci 5.a 6 ročníka písali básničky o zime. V 5.A triede najkrajšie básne napísali títo žiaci: Nina Koštiaľová, Juraj Haluška, Matej Krížo, Dominik Pavlák,Mathias Klubica, Matej Dubovský,Sofia Ďurišková a Patrik Sitko.

            V 6.A triede najkrajšie básne napísali: Matúš Dutka. Chiara Šavrtková, Patrik Hajdák, Maxim Ochaba. Laura Beláčeková a Stanislava Veselovská.